Диетични продукти, хранене и алергени

Начало

Д-Р ЕВА АЛБЕРТ: Ръководство за устойчиво отглеждане на щурци

 

ПРАКТИЧЕСКО РЪКОВОДСТВО ЗА СТОПАНИ И ИНСПЕКТОРИ

 

 

 

Този превод не е създаден от Организацията на ООН за прехрана и земеделие (ФАО). ФАО не носи отговорност за съдържанието или точността на този превод. Оригиналното [езиково] издание е авторитетното издание:

https://www.fao.org/documents/card/es/c/CB2446EN .

Използваните наименования и представените материали в този информационен продукт не предполагат изразяването на каквото и да е мнение от страна на Центъра за оценка на риска по хранителната верига (ЦОРХВ) относно разглежданата материя. Мненията, изразени в този информационен продукт, са тези на автора(ите) и не отразяват възгледите или политиките на ЦОРХВ, чийто екип извърши единствено превода на материала за информационни цели.

 

Целият материал можете да прочетете ТУК