- Начало
- Становища и оценка на риска
- Биологични опасности
- # 1 2023-04-06 15:00:00
ДОЦ. И.КОСТОВ, ИНЖ. С.САВОВА: СТАНОВИЩЕ на Центъра за оценка на риска по хранителната верига относно оценка на риска, свързан с консумация на кашкавал, произведен от краве мляко с произход Унгария
- # 2 2021-12-07 17:08:00
ЕКИП ЦОРХВ: Становище на ЦОРХВ: Допустимостта за преопаковане на вакуум опаковани сурово-пушени и варено-пушени месни продукти и удължаване на срока им на годност от този, определен от производителя
- # 3 2021-11-22 17:00:00
ЕКИП ЦОРХВ: Становище на ЦОРХВ относно оценка на риска при консумация на млечни продукти с установено съдържание на геном на Coxiella burnettii
- # 4 2021-04-12 14:58:00
Д-р СВЕТЛАНА ЧЕРКЕЗОВА: Становище на ЦОРХВ относно оценка на риска за потребителите, свързан с с консумацията на храни, при които срокът на минимална трайност „най-добър до“ е изтекъл
- # 5 2020-09-11 14:52:00
Д-р СВЕТЛАНА ЧЕРКЕЗОВА: Становище на ЦОРХВ относно оценка на риска при консумация на млечни продукти, произведени от овче мляко, добито от овце с позитивен резултат за заболяването скрейпи
- # 6 2020-09-10 16:00:00
Д-р СВЕТЛАНА ЧЕРКЕЗОВА: Становище на ЦОРХВ относно оценка на риска за потребителите, свързан с пускане на пазара на овче сирене с вложено мляко от овце с положителен резултат за заболяването скрейпи
- # 7 2020-05-08 19:30:52
ЕКИП ЦОРХВ: Бърза оценка на риска за COVID-19 в ЕС/ЕИП и Обединеното кралство
- # 8 2020-01-13 10:15:00
Становище относно технологичните свойства на стартерна пробиотична култура за месни продукти „ПроВиотик“
- # 9 2015-12-11 00:00:00
Оценка на използваните различни методи за топлинна обработка на живи двучерупчести мекотели произхождащи от Б и С производствените зони, които не са били подложени на пречистване или повторно полагане