- # 1 2020-01-15 12:45:00
Д-р Марина Загорова: Алтернативни източници на протеини и мазнини от животински произход за влагане във фуражи и като храна
- # 2 2019-08-21 00:31:56
Д-Р МАРИНА ЗАГОРОВА: Диоксини и диоксиноподобни полихлорирани бифенили във фуражи и храни
- # 3 2017-06-02 00:00:00
СТАНОВИЩЕ НА ЕОБХ за безопасност и ефикасност на Probion Forte® (Bacillus subtilis KCCM 10941P and Bacillus coagulans KCCM 11093P) като фуражна добавка за пилета за угояване
- # 4 2014-07-22 00:00:00
Становище относно възможността установено високо съдържание на афлатоксин В1 в царевица, над максимално допустимите количества да се понижат до стойности под максимално допустимите
- # 5 2014-03-17 00:00:00
Становище във връзка с отправена покана от френската делегация относно фураж със специфични хранителни цели
- # 6 2014-01-07 00:00:00
Информация относно риска звързан с установено съдържание на цитохалазии Е във фуражи
- # 7 2012-10-26 00:00:00
Анализ на ситуацията относно констатирани високи нива на микотоксини в мляко, млечни продукти и фуражна суровина - царевица в Ловешка област
- # 8 2012-03-21 00:00:00
Оценка на риска, която да послужи за оптимизация на официалния контрол на фуражите в това число и лабораторния контрол през 2012 г.
- # 9 2012-02-21 00:00:00
Обобщен анализ за оценка на риска при внос на фуражи от трети страни на територията на Р. България
- # 10 0000-00-00 00:00:00
НАУЧНО СТАНОВИЩЕ НА ЕОБХ ОТНОСНО ЕФИКАСНОСТ И БЕЗОПАСНОСТ НА Bacillus subtilis PB6 (Bacillus subtilis ATCC PTA-6737) КАТО ФУРАЖНА ДОБАВКА ЗА СВИНЕ