Контакти
Карта на сайта
Език
Български
English
Toggle navigation
Навигация
За центъра
Ръководство
Структура
Управителен съвет
Официални документи
Нормативни актове
Бюджет
Проекти
Връзки с обществеността
Профил на купувача
Енергийна ефективност
Годишна програма
Мисия на ЦОРХВ
Политика на достъпност
Защита на личните данни
Кариери
Антикорупция
Контакти
ISO 9001:2015
Становища и оценка на риска
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Анализ на данните от системата за бързо предупреждение за храни и фуражи (RASFF)
Анализ на данните от информационна система за болестите по животните (ADIS)
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Научни информации
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Оценка на продукти за растителна защита
За нас
Статус на продукт за растителна защита
Актуална информация
Документи
Контакти
Контактен център
Кампания на ЕОБХ „#Stop ASF" в България
Кампания на ЕОБХ #EU Choose Safe Food
Кампания на ЕОБХ - Hazard VS Risk
Печатни издания
Актуално от EFSA
Издания на ЦОРХВ
Научни доклади
Събития и новини
Новини
Събития
Галерия
ЦОРХВ в медиите
Постери и презентации
Другите за нас
Видео
13-та Научна конференция
14-та Научна конференция
Бюлетин ЦОРХВ
2021
2022
Хранителни добавки и добавки в храни
Начало
Категории
Хранителни добавки и добавки в храни
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Начало
Научни информации
Хранителни добавки и добавки в храни
Д-р АКСИНИЯ АНТОНОВА: Повторна оценка (ре-оценка) на употребата на „Гума тара“ или E 417 (Тara gum), като добавка в храните
Прочети материала ТУК
Търси в сайта
Въведете дума за търсене
Намери
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility