Контакти
Карта на сайта
Език
Български
English
Toggle navigation
Навигация
За центъра
Ръководство
Структура
Управителен съвет
Официални документи
Нормативни актове
Бюджет
Проекти
Връзки с обществеността
Профил на купувача
Енергийна ефективност
Годишна програма
Мисия на ЦОРХВ
Политика на достъпност
Защита на личните данни
Кариери
Антикорупция
Контакти
ISO 9001:2015
Становища и оценка на риска
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Анализ на данните от системата за бързо предупреждение за храни и фуражи (RASFF)
Анализ на данните от информационна система за болестите по животните (ADIS)
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Научни информации
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Оценка на продукти за растителна защита
За нас
Статус на продукт за растителна защита
Актуална информация
Документи
Контакти
Контактен център
Кампания на ЕОБХ „#Stop ASF" в България
Кампания на ЕОБХ #EU Choose Safe Food
Кампания на ЕОБХ - Hazard VS Risk
Печатни издания
Актуално от EFSA
Издания на ЦОРХВ
Научни доклади
Събития и новини
Новини
Събития
Галерия
ЦОРХВ в медиите
Постери и презентации
Другите за нас
Видео
13-та Научна конференция
14-та Научна конференция
Бюлетин ЦОРХВ
2021
2022
Анализ на данните от информационна система за болестите по животните (ADIS)
Начало
Категории
Анализ на данните от информационна система за болестите по животните (ADIS)
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Анализ на данните от системата за бързо предупреждение за храни и фуражи (RASFF)
Анализ на данните от информационна система за болестите по животните (ADIS)
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Начало
Становища и оценка на риска
Анализ на данните от информационна система за болестите по животните (ADIS)
Д-р СИЛВИЯ ПЕЕВА: Данни от информационната система на ЕС за обявяване на някои особено опасни болести по животните (ADNS) за периода 22.02-01.03.2019 г.
Прочети материала ТУК
Търси в сайта
Въведете дума за търсене
Намери
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility