Контакти
Карта на сайта
Език
Български
English
Toggle navigation
Навигация
За центъра
Ръководство
Структура
Управителен съвет
Официални документи
Нормативни актове
Бюджет
Проекти
Връзки с обществеността
Профил на купувача
Енергийна ефективност
Годишна програма
Мисия на ЦОРХВ
Защита на личните данни
Кариери
Антикорупция
Контакти
ISO 9001:2015
Становища и оценка на риска
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Анализ на данните от системата за бързо предупреждение за храни и фуражи (RASFF)
Анализ на данните от информационната система на ЕС за обявяване на някои особено опасни болести по животните (ADNS)
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Научни информации и анализи
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Анализ на данните от системата за бързо предупреждение за храни и фуражи (RASFF)
Анализ на данните от информационната система на ЕС за обявяване на някои особено опасни болести по животните (ADNS)
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Оценка на продукти за растителна защита
За нас
Статус на продукт за растителна защита
Actual
Документи
Контакти
Контактен център
Печатни издания
Актуално от EFSA
Издания на ЦОРХВ
Научни доклади
Събития и новини
Новини
Събития
Галерия
ЦОРХВ в медиите
Постери и презентации
Другите за нас
Видео
13-та Научна конференция
Хранителни добавки и добавки в храни
Начало
Категории
Хранителни добавки и добавки в храни
Зоонози
Здраве на животните и хуманно отношение към тях
Биологични опасности
Продукти за растителна защита и техните остатъци
Генетично модифицирани организми
Здраве на растенията
Замърсители по хранителната верига
Хранителни добавки и добавки в храни
Материали в контакт с храни, ензими и ароматизанти
Диетични продукти, хранене и алергени
Анализ на данните от системата за бързо предупреждение за храни и фуражи (RASFF)
Анализ на данните от информационната система на ЕС за обявяване на някои особено опасни болести по животните (ADNS)
Фуражни добавки, продукти и субстанции във фуражи
Остатъци от ветеринарномедицински продукти в храни от животински произход
Начало
Становища и оценка на риска
Хранителни добавки и добавки в храни
# 1 2021-03-12 14:00:00
Оценка на Центъра за оценка на риска по хранителната верига относно готовността на стопанските субекти в областта на храните и компетентните органи да прилагат Регламент (ЕС) 2019/649
Търси в сайта
Въведете дума за търсене
Намери
Please ensure Javascript is enabled for purposes of
website accessibility